Evet değerli dostlar BOP gerçekten devam ediyor. Devam edip etmediğinden önce nedir bu BOP? Ona bir bakalım. BOP’un öyle çok açılımı var ki bunlardan bir kaçını aşağıya sıralayacağım:

         1.Büyük Ortadoğu Projesi

         2.Genişletilmiş Ortadoğu Projesi

         3. Kuzey Afrika Projesi

         4.Yeni Ortadoğu Projesi

         5.Ortadoğu’ya demokrasiyi getirme projesi

         6.Büyük İsrail Projesi

         7.Türkleri Anadolu’dan sürüp çıkarma projesi.

         Ben de bir isim vermek istiyorum. Bunların hepsini içine alan başta ABD olmak üzere dünya egemenlerinin Ortadoğu ve dünyaya yeni bir ayar verme projesi.

           Bu projenin startı 11 Eylül 2001 de ABD de İkiz Kuleler’in vurulmasıyla verilse de projenin tarihi çok daha eskilere dayanır. Projenin içinde büyük İsrail ve bin yıllık Türkleri Anadolu’dan çıkarma Projesi de var. Türkleri Anadolu’dan çıkarmak Batı’nın ortak hayalidir.11 Eylül’de İkiz Kuleler’in vurulmasını bahane eden ABD, 7 Ekim 2001’de Afganistan’ı işgal etti. Onun ardından 10 Mart 2003’te ‘nükleer silah var’ diyerek Irak’ı işgal etti. Oysa silah milah çıkmadı, yoktu ki çıksın. Olmadığını kendisi de biliyordu. Tabi ki buraları işgal ederken bu ülkelere demokrasi getireceğini de söylüyordu. İşgalle gelen demokrasi !

Bunların ardından 18 Aralık 2010 Arap Baharı adı altında Tunus’ta başlayan isyan ve iç savaşlar Mısır, Yemen, Cezayir, Ürdün’e sıçradı. Libya ve Kaddafi’nin başına gelenler malüm.

15 Mart 2011’de Suriye iç savaşı başladı. Bu arada BOP’un sekteye uğradığı tek yer de Suriye oldu. Daha önceki müttefiklik anlaşmaları gereğince Rusya Suriye’ye yardıma gitti.  ABD’nin tüm hesapları bozuldu. Tabi Batı durur mu? Ukrayna Rus savaşını çıkarıp Ukrayna’ya da sınırsız silah sağlayarak Rusların burnundan fitil fitil getiriyor. Ve BOP’un içine devasa Rusya coğrafyasını da katarak yoluna devam etmektedir.

           Evet değerli dostlar Türkiye bu projenin neresinde? Türkiye bu projenin tam göbeğinde. BOP’un hiç sorunsuz tıkır tıkır işlediği tek ülke Türkiye’dir. 2001 yılında BOP’un start almasının ardından Türkiye’de AKP’yi kurarak ilk seçimde tek başına iktidara taşıdı. Başında da Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Google amcaya sorun Tayyip Bey’in kendi sesinden en az on yerde, hem de bağıra bağıra ‘BOP’un eş başkanıyım’ dediğini kulağınızla duyarsınız. Son seçimlerden sonra artık iyice inandım ki  BOP CHP’yi de ele geçirmiş.​

         KILIÇDAROĞLU da bir proje. Başta Suriye olmak üzere Irak, İran ve Afganistan’dan gelen Arap mülteciler de bir proje. Şu anda mecliste bulunan partilerin hepsi proje.

Hiç aklınıza geliyor mu böyle bir ekonomik krizde sokaktaki iki insanın birinin AKP’ye oy vereceği?

Hiç düşünebiliyor musunuz Tayyip Bey’in 14 mayısta %49.51’e itiraz etmeyeceğini?

KILIÇDAROĞLU’nun %48’i tesadüf mü? 

Hiç düşünebiliyor musunuz; hiç çalışmadan, doğru düzgün bir miting bile yapmadan Sayın Bahçeli’nin %11 oy alması nasıl oldu.

KILIÇDAROĞLU %48 almayıp da %45 alsaydı gitmemek için direnebilir miydi?

           Bu ülkede malum kaseti ortaya atıp KILIÇDAROĞLU’nu oraya getiren güç ortaya çıkarılmadan ne CHP kurtulur ne de Türkiye? Bu gidişle Türkiye on seneye varmaz ya bölünür ya da adı Anadolu İslam Cumhuriyeti olur.

           Atatürk yok ama Atatürkçüler bu ülkede hala var. Gelin iş işten geçmeden önce CHP ye sahip çıkalım, ardından da Türkiye’ye sahip çıkalım.

         HOŞÇA KALIN DOSTÇA KALIN.