Değerli dostlar, şimdi burada devrim ve karşı devrimin açıklamasını yapacak değilim. Bu köşeyi okuyan herkes devrim ve karşı devrimin anlamını benden iyi bilir.

           Geçtiğimiz hafta 25 Ağustos’ta bunlardan biri, yani karşı devrim gerçekleşti benim şehrim Alanya’da. Ne mi oldu? 

Şu sözlerin sahibi “Efendiler, beyler, arkadaşlar, ey millet! Bu ülke tarikatlar, cemaatler, şeyhler, şıhlar, müritler ve meczuplar ülkesi asla olmayacaktır. En büyük tarikat medeniyet tarikatıdır. Hayatta en gerçek yol gösterici bilimdir, fendir. Bilim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, delalettir, hatta hıyanettir. Benim siyasi doktrinim akıl ve bilimdir. Eğer bir gün benim görüşlerim akıl ve bilime ters düşerse, lütfen akıl ve bilimi seçiniz” diyen GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün kurduğu ve ‘Benim iki büyük eserim var, biri CUMHURİYET biri CUMHURİYET HALK PARTİSİ dediği CHP’nin yönetimine iki tane Süleymancı seçildi.

Bu nedir arkadaşlar? Atatürk Anıt-Kabir’de ters döndü arkadaşlar. Şimdi beni yönetenler içinde iki tane de SÜLEYMANCI mı var? Bunun adı karşı devrim değil de nedir?

Buradan sayın Bülent Kandemir ve Sayın Mehmet Can Karagöz’e sormak isterim: Bunun benim okuduğum kitaplarda karşı devrimden başka bir adı yok; varsa bana da söyleyin. Öğrenmenin yaşı yoktur arkadaşlar.

Sayın Kandemir’in babasını tanımıyorum ama Sayın Karagözün babasını Raif ağabey’i çok iyi tanırım, saygı duyarım. Bence Raif Ağabey de mezarında ters dönmüştür. Raif ağabeyi tanıyan bilen herkesin bu konuda benimle aynı görüşte olacağını düşünüyorum. 

Diyebilirsiniz ki kocaman CHP ye 2 kişi ne yapabilir. İşte FETÖ de tüm kurum ve kuruluşlara böyle yavaş yavaş girdi. Sabırla girdi.

Bir de Kamer Genç’in FETÖ hakkındaki o ünlü Meclis konuşması var. AKP sıralarına dönerek ‘İleride bunlar sizin başınıza bela olacak. Bana bir şey yapamazlar; benim yolum belli, yönüm belli’ demişti.

Dediği çıktı mı çıkmadı mı arkadaşlar? Bana göre tarikatların hiçbirisinin diğerinden farkı yoktur. Her biri diğerinden bu laik cumhuriyet için daha tehlikedir. Engerek yılanının en zehirlisinden zehirlidir. En kötü huylu kanserden daha kötü huyludur. Atatürk’e ‘deccal’ diyen, ‘kefere’ diyen bir zihniyetin CHP’de ne işi var arkadaşlar?

Bakın Sayın Bülent Kandemir ve Sayın Mehmet Can Karagöz ‘bizi bir uyaran olmadı’ demeyin. Atatürk’ün dediği gibi ‘gaflet, delalet, hatta hıyanet içindesiniz.’ Uyanın, kendinize gelin.

Bütün bunların Sayın Kandemir’in belediye aşkının eseri olduğunu bilmeyen yok. ‘Alanya’da tarikatın oyunu almayan belediyeyi alamaz’ diye bir algı var. Bunların oyuyla alınacak belediye alınmasın, kalsın orada.

Sayın Kandemir amaç belediye ise Alanya da 300 bin turizm emekçisi var. Bunun en az 150 bini Alanya’da oy kullanır. Bunların oylarını almaya çalış. Tarikat ve benzeri yapılara elini verirsen kolunu kurtaramazsın. Son aşamada parasal gücün de yetmez bunların oyunu almaya.

           ​Değerli dostlar bana göre Türkiye’nin en büyük sorunu tarikatlar ve cemaatler sorunudur. Bunlarla iş birliği yapmak değil bunlarla belli program çerçevesinde mücadele etmek gerek. Tarikat ve cemaatleri ülkenin gündeminden düşürmeden Türkiye’nin iki yakası bir araya gelmez.

Bir de şu var: Sayın Kandemir ve Karagöz yukarıda Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır hemen hemen her gün AKP’nin tarikat ve cemaat ilişkisini en üst perdeden kamuoyuna aktarırken biri de sizi örnek verirse ne yapacaksınız? Minarenin kılıfını hazırladınız mı?

         ​ Gerçi sizin örnek aldığınız yenik genel başkan sayın KILIÇDAROĞLU’nun yeni sloganı size çok uyuyor. ”AKP milleti dininden soğuttu. AKP döneminde gençler ya deist oluyor ya ateist .” 

Bana göre bu konu buraya sığmaz. Haftaya düşünüyorum.

Şu kadarını söyleyeyim, AKP’nin eğitimdeki yeni hamlelerinin önünü açmak için yapılıyor bütün bunlar.

                   Yaşasın devrim! Kahrolsun karşı devrim.