Alanya'nın Yaylalı Mahallesi Karakoyak mevkiinde yaşayan vatandaşlar, her yaz tekrarlanan su ve elektrik kesintilerinden bıkmış durumda. Yedi yıldır aynı sorunu yaşayan mahalle sakinlerinden biri, yaz aylarında yaşadıkları mağduriyeti gazetemize anlatarak, yetkililerden çözüm beklediklerini belirtti.

Alanya ve Antalya, hem bütçe dostu hem de aramada zirvede Alanya ve Antalya, hem bütçe dostu hem de aramada zirvede

Evlendikten sonra her yaz aynı sıkıntıyı yaşadığını dile getiren bir vatandaş, "Ben yedi yıl önce evlendim, o günden bu yana her yaz aynı çileyi çekiyoruz. Yaz sezonu geldiğinde hem su kesiliyor hem de elektrik. Artık bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Sıcak yaz günlerinde su ve elektriğe ulaşamamanın günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini söyleyen mahalle sakinleri, "Artık sabrımız kalmadı, sesimizi duysunlar" diyerek yetkililere acil çözüm çağrısında bulundu. Vatandaşlar, yıllardır süren bu mağduriyetin dayanılmaz hale geldiğini vurguladı.

Yaylalı Mahallesi sakinleri, sorunlarının bir an önce çözülmesini ve yaz aylarında su ile elektriksiz kalmamalarını istiyor.