Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği Fahri Gürses ve Payallar Şehit Aybüke Öğretmen Etüt ve Destek Eğitim Kurslarında Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrenciler büyük başarılar elde ettiler. Alanya Belediyesi’nin Destek Eğitim Kurslarında sınava hazırlanan ve uzman eğitimciler tarafından tercih döneminde de yardım alan öğrenciler, ülkemizin en önemli ve seçkin üniversitelerine yerleştiler. Tercih yapan 305 öğrenciden 250’si diş hekimliğinden, mühendisliğe, mimarlıktan öğretmenliğe ve hukuka kadar pek çok farklı bölümü kazanmanın mutluluğunu yaşadılar.

Açıldığı günden bu yana yüzlerce öğrenciye eğitim veren Alanya Belediyesi Destek Eğitim Kursları, 2023 YKS başarısı ile bölgenin de en önemli eğitim kurumları arasına adını yazdırdı. Önümüzdeki günlerde Başkan Yücel’in vizyon projelerinden olan ve Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı süren Etüt ve Destek Eğitim Kursunun da açılması ile ilçe genelindeki öğrencilerin büyük bir çoğunluğu Alanya Belediyesi’nin Destek Eğitim Kurslarında eğitim görmeye ve yeni başarılar elde etmeye devam edecek.

BAŞKAN YÜCEL; “ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak Haydi Alanya! SMA değil Arya kazanacak

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de üniversitelere yerleşen öğrencileri tebrik ederek, “Önce eğitim diyerek hayata geçirdiğimiz Destek Eğitim Kurslarımızda öğrencilerimizin büyük başarılar elde etmesi bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz çok önemli üniversitelere ve bölümlere yerleştiler. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Daha yeni açılan kurumlarımız her geçen yıl üzerine koyarak ve eğitim kalitesini hep bir adım daha ileriye taşıyarak bu şehrin gençlerinin hedeflerine hayallerine ulaşmalarına vesile olacaktır. Bu başarıda emeği olan tüm eğitimcilerimize ve personellerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.