Her hafta okulları ziyaret ederek gençleri spor yapmaya teşvik eden AXA Sigorta Efeler Ligi Grand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu hafta TED Koleji öğrencileri ile voleybol sporunu konuştu. Takım Menajeri Serdar Esen, Başantrenör Serkan Oğuz, Takım Kaptanı Emin Gök, Libero Ali İhsan Heper, Pasör Çaprazı Bardia Saadat ve Smaçör Cafer Kirkit gençlerin sorularını yanıtladı. TED Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşide Okul Genel Koordinatörü Murat Yürek, Ortaokul Müdür Yardımcısı Vahap Eren, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Belkıs Çakır ve Çağla Yıldız ile Okul Aile Birliği Başkanı Naile Kısa hazır bulundular.

SPORUN OKULLA NASIL YÜRÜTÜLECEĞİNİ ANLATTI

Bu yıl Efeler Lig'inde mücadele edip hedefi Avrupa kupaları olan Grand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı hakkında bilgilendirme yapan Menajer Serdar Esen ve Başantrenör Serkan Oğuz'un konuşmalarının ardından öğrenciler oyuncuları soru yağmuruna tuttu. Başantrenör Serkan Oğuz, konferans salonunu hıncahınç dolduran öğrencilere voleybol sporu hakkında bilgiler vererek spor ile okulun birlikte nasıl yürütüleceği konusunda önerilerde bulundu.

BESLENME VE UYKU DÜZENİNE DİKKAT ÇEKTİ

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide bir öğrencinin, "Sizin boyunuz neden bu kadar uzun?" şeklindeki soruya Oğuz, aileden gelen genlerin yanı sıra beslenme ve sağlıklı uyku düzenine vurgu yaptı. "Çok güzel hücum yapıyorsunuz, kollarınız ağrımıyor mu?" gibi birbirinden ilginç soruları yanıtlayan oyuncular sporcu olmanın avantajlarını ve nasıl sporcu olunurun detaylarını anlattı. İyi bir sporcu olmak için herkesten çok çalışmak gerektiğini söyleyen Efeler, sporcu olmanın kişiye sorumluluk ve disiplin kattığını ve sporun insan hayatını düzene soktuğunun altını çizdiler.

EFELER MAÇA DAVET ETTİ

Alanyaspor, Ankaragücü için hazırlığa başladı Alanyaspor, Ankaragücü için hazırlığa başladı

Bu hafta sonu oynanacak Galatasaray maçında tüm öğrencileri aileleri ile birlikte Atatürk Spor Salonu'na davet eden Alanya'nın Efeleri, söyleşi sonunda öğrencilerle özçekim yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi. Söyleşinin sonunda Başantrenör Serkan Oğuz, Beden Eğitimi Öğretmeni Belkıs Çakır'a takım forması hediye etti.  Okul yönetimi ise söyleşiye katılan Belediyespor Erkek Voleybol Takımı teknik heyet ve oyunculara çiçek takdim etti.  Efelerle, çok keyifli bir söyleşide bir araya gelen öğrenciler, bundan sonraki maçlara giderek destek olacakları sözünü verdi.