Emine Özmüftüoğlu Cami avlusunda düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Göç İdaresi Müdürü Mehmet Çelik, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Kurum Amirleri, Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Siyasi Parti Başkanları, Alanya’da yaşayan yerleşik yabancılar ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen programda katılımcılarla birlikte iftar açıldı ve dualar edildi. Duaların ardından Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu ve Müftü İhsan İlhan tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Programda konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise " Bu kutsal günde bizlerle olan vatandaşlarımıza ve yeni Alanya'lı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı iftarlar diliyorum." dedi.

Alanya’da portakal büfe tartışması devam ediyor Alanya’da portakal büfe tartışması devam ediyor

Yapılan konuşmaların ardından katılımcıları selamlayan Kaymakam Ürkmezer “ Bugün biz Müslümanlar için önemli bir gün olan kandil gecesi. Ramazan ayının sonuna doğru geliyoruz. Biz Alanya’da Müslümanlar olarak huzur içinde yaşıyoruz ama farklı dinlere mensup yeni Alanya’lı yerleşik yabancı vatandaşlarımızda huzur içinde yaşıyor. Bizim için yine önemli bir gün olan Ramazan bayramı gününe erişmemize az kaldı. Sadece özel günlerde değil biz her zaman Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızla huzur içerisinde yaşıyoruz. Huzur içinde yaşamamızı sağlayan tüm Alanya’lı hemşehrilerimize ve bu ortama uyum sağlayan yeni Alanya’lı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bizlere ev sahipliği yaptığı için cami cemaatimize, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’e ve Alanya Müftülüğüne teşekkür ediyor, şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum’’ dedi.