Sabahın erken saatlerinde Yeşilöz Mahallesi, Aytemiz Petrol Kavşağı’nda meydana gelen olayda, direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, araçta bulunan 24 yaşındaki Mustafa Gildemir’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazadan yaralı olarak kurtulan eşi Ayşe Begüm Akın ise hızla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Acı haber Alanya iş dünyasını da yasa boğdu. Kazazedelerin, Direkçi Lastik firmasının uzun yıllardır yöneticiliğini yapan, ilçenin sevilen isimlerinden Hasan Akın’ın kızı ve damadı olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Alanya dikkat! Gizemli kutular ve yeni hız cezaları…
Alanya dikkat! Gizemli kutular ve yeni hız cezaları…
İçeriği Görüntüle