TÜRKİYENİN BAŞINA SİZİ GETİRSELER NE YAPARDINIZ? SORUSU BÜTÜN DOĞRU YAPILAN VE YANLIŞ YAPILANLARIN TEK, TEK TESBİTİNİ GEREKTİRİR.

Ana fikir olarak ülkemin ve insanımın yararına olan herşeyin öncüsü olurdum. Bunun için Türkiye'nin sorunları nedir ? Eğitimde, sanayide , üretimde, tarımda, bilimde, sağlıkta, tarımda , turizmde, adalette , kültürde, savunmada, sigorta sisteminde hepsi için iyi yetiştirilmiş insan liyakatla atadığın zaman herşey yavaşça oturur . Her konu ayrı ayrı açılıp tartışılabilir. İyi insan yetiştirmek işin özüdür . Osmanlı'nın neden işgale UĞRADIĞINI doğru dürüst öğretirdim,, Türkiye'nin sıkıntısı hedef şaşırtan , bilgi kirliliği yaratarak Türkiye'nin sağlıklı düşünmesini önleyen kanser hücreleri gibi yapılar ve fikirler var. Önce bunların kaynağını kurutur karşı fikirle yok eder , niyetlerinin bir defa daha bu ülkeyi yıkmak olduğunu gösterirdim. Eğer bu zehirli fikirleri yok etmezsek aldığımız hiç bir milli karar olamaz..

Birde bunlar ülke idaresine getirilirse sonumuzu kendi elimizle hazırlarız. İngiltere'nin işgal etmediği , bir şekilde parmağını sokmadığı dünyada 22 ülke varmış bir şekilde o ülkeye beynini bozduklarıyla giriyormuş. En çok kullandığı arguman din, ikinci etnik yapı , düşünün siz ülkeyi toplamaya çalışırken 1930 İngilizler bir birini anlamayan Kürt guruplarından ortak dil yapmayı düşünüyor ve bize bunu başardığım gün sizi bitireceğim diyor !!? NATO - ile içimize giriyor - eğitim sistemimizi - tarım- fabrikalarımızı- adaletinizi- sağlığınızı Türkiye'de besledikleri adamlarla ele geçiriyor. Nato emrediyor bizimkiler yapıyor. 1936 Soyad kanunu ile içindeki her gurup bizden isim alıyor kim nedir anlayamıyoruz.

DEVLETİ KORUYUNCA - ne yapmak istiyorsan ondan sonra yapabilirsin bu ortaya çıkıyor. Yoksa çok güzel idare edersiniz bu memleketi. PKK'yı başına bela ediyor ve onu koruyor ,Neden baş edemedin? Çünkü tüm askerini NATO'ya verdin . Senin askerin yok. Tarikatları besliyor , Osmanlı'yı niye batırdınız diye bize hesap soruyorlar!!? Ermeniler Doğuda bizi kesti , niye bizi öldürdünüz diye hesap soruyor!!? İngiliz'i İstanbul'a sokanın suçu yok , bize ne verdinizde çıkardınız diye üzüntülerini dile getiriyorlar , sizde bu kadar borç niye var gece gündüz çalışıyoruz diyorsunuz. Fen lisesi yerine - İmam hatip boşuna açılmıyor. Fabrika yerine , tüketen toplum boşuna oluşturulmuyor, boşuna Seyit Rıza'nın heykeli dikilmiyor- ( sağcılardan ses yok Türkiye'ye karşı baş kaldırıdır Türkmen yurdudur) boşuna Diyarbakır işgal ettirilip başkent ilan edilmiyor,,!!?Kerkük, Musul, Türkmen dağına girilmiyor başka kahramanlık hikayelerine maruz kalıyorsun. Boşuna eğitimde şunu yapardım, tarımda bunu yapardım deme yapamazsın?!

Milli İraden yok ondan , olsa kesin yaparsın. İnanıyorum. Önce kirli fikirler aydınlanmadan hiçbir şey yapamazsın. Müslümanları bir birine o kadar kin duyduruyorlar ki bir birlerini öldürüyorlar. Bizide hikayeler anlatan tiplerle oyalıyorlar. Tvler , gazeteler ele geçmiş , ödediğiniz vergi 17 kat artmış, sizin gelir 6 kat artmış. Tank paletin bari tarihçesine bir bak , nereden ders alınmış, Almanlardan leoparlar tank alacaktık, Doğuda kullanamazsınız dediler - çünkü onlarda nato emrinde.