Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Alanyaspor, İstanbul’da lider Galatasaray’a konuk oldu. Rams Park Stadyumu’nda Ali Şansalan’ın yönettiği zorlu mücadelede turuncu-yeşilli ekip, güçlü rakibine 3-1 mağlup oldu. Alanyaspor’un tek sayısını Mounie kaydederken, ev sahibi ekibin golleri Boey, Torreira ve Osimhen’den geldi.
Teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor maça; Victor, Hadergjonaj, Aliti, Lima, Ümit Akdağ, Makouta, Janvier, Ruan, Meschack, Hwang ve Mounie ilk 11’i ile başladı. Maç boyunca dirençli bir oyun sergilemeye çalışan temsilcimiz, Galatasaray’ın baskılı oyununa engel olamadı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 58’e çıkararak liderliğini sürdürürken, Alanyaspor 26 puanda kaldı.
Ligdeki bu randevunun hemen ardından iki takım, rotayı Alanya’ya çevirdi. Alanyaspor ve Galatasaray, önümüzdeki hafta Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi için bu kez Alanya’da karşı karşıya gelecek. Turuncu-yeşilliler, taraftarı önünde ligin rövanşını alarak kupada tur atlamayı hedefliyor.





