p>Tosmur muhtarlığı seçimlerinde  ‘Gammazlamak ve Şantaj Politikası mı uygulanıyor’

5899 seçmenin oy kullanacağı Tosmur Mahallesi muhtarlığı seçimlerine 2 hafta gibi az bir süre kaldı. Beş muhtar adayı adeta \\\'Yarış Atı\\\' gibi koşturmaya devam ediyor. Muhtar adaylarının kıyasıya yarış yaptığı Tosmur Mahallesi muhtarlığı seçimini hangi muhtar adayı kazanacak ?

------

Son anda muhtar adayı olarak çıkan \\\'Bana sadece bayanlar oy versin, başka bir şey istemem, muhtar seçilirim\\\' diyen Sultan Lüle mi?

------

Daha önce kardeşi muhtar olan, Tosmur’un ‘Gara oğlu’ ve ‘Gözü Pek’ adayı, Alanya MHP İlçe Teşkilatı\\\'nın arkasında durduğu İsa Akar mı?

-----

Yoksa AKP\\\'ye yakın kişiler ile eski Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir’in canla başla destek verdiği Yakup Gündoğan mı?

-----

Ya da \\\'En genç muhtar adayısın’  gazı ile 5899 kişiden 2 bin oy alacağım, diye ‘Şirin gözüken’ Zafer Gürel mi?

-----

Hala muhtarlık mührünü elinde bulunduran, kazansa da kaybetse de Tosmur halkı için her daim \\\'Gönüllerin muhtarı\\\' olan Eşref Şimşek mi?

------

Benden söylemesi, muhtar adayları, çirkin söylemlerden uzak durun. Bu bir ölüm kalım meselesi değil. Seçimden sonra birbirinizin yüzüne bakacaksınız, kulağımıza gelen gammazlamak ve kirli oyunlar sizlere hiç yakışmıyor.

Sakın haaa bu da nerden çıktı demeyin. Önümüzdeki günlerde tekrar kaleme alacağımız yazı ile hepsine tek tek yer vereceğiz…

Hoşçakalın..