--- Aytemiz Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında evinde ağırladığı Galatasaray'a adeta futbol dersi verdi.

--- Etkili ataklarıyla Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finaldeki rakibi Galatasaray'a zaman zaman sahadan sildi.

--- Agresif ve hırçınlığı ile tanınan teknik adam Fatih Terim, takımı Alanyaspor karşında hiç bir varlık gösteremeyince, sahanın kenar çizgilerinde kendine ayrılan bölümüne dahi çıkmadan kulübedeki yerinden ayrılamadı.

--- Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında takımı 2 – 0’lık skorla yenilen tecrübeli teknik adamı Fatih Terim, büyük ölçüde kahrolurken karşılaşmanın son saniyelerinde sahanın kenarına çökerek adeta yıkılıp kaldı.

--- Televizyonda Galatasaray tetikçiliği yapan bazı spor yorumcuları Galatasaray'ın yenilmesini Alanya deplasmanına eksik kadro ile gittiklerine bağladı. Bence büyük takımsan yenilgiyi hiçbir bahaneye bağlamayacaksın. 

--- Bu skorla Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında, Galatasaray’ı 2- 0 yenmesiyle rövanş için büyük avantaj elde etti.

--- Dakikalar 82'i gösterirken aşırı yağan yağmura aldırış etmeden takımlarını desteklemek üzere tribünlerde yerini alan Alanyaspor'un cefakar taraftarları birlikte cep telefonlarının ışıklarını yakarak Ülkeyi yöneten devlet yetkililerine seslenerek adeta 'Bizi il yapın' mesajı verdi.

 --- Şaka değil Akdeniz'in güzide takımı Alanyaspor bir çok il takımından daha etkili ve kaliteli futbol sergiliyor.  Futbol adına başarılarını katlayarak zirveye yükseliyor.

--- Geçtiğimiz günlerde Türkiye İstatistik Kurumu Alanya'nın nüfusunu 327.503 olarak açıklandı.

--- Bunun anlamı şu ‘’Un var, şeker var, yağda var neden helva yapamıyoruz’’ olmalı.

--- Alanya'yı il yapmamak için daha ne bekliyorsunuz.