Bu yıl 13. kez düzenlenen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı hafta sonu gerçekleştirildi. Tüm geliri engelli bireyler için kullanılacak olan Yeni Yıl Pazarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yağışlı havaya rağmen rekor sayıda vatandaşın katıldığı Yeni Yıl Pazarı renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

BAŞKAN YÜCEL ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel etkinlik boyunca Belediye Binası arkasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Yücel, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar Başkan Yücel’le fotoğraf çektirerek etkinlik için teşekkür ettiler.

VATANDAŞLAR UNUTAMAYACAKLARI 2 GÜN YAŞADILAR

Ünal vefat etti: Alanya’da pazarcılar yasta Ünal vefat etti: Alanya’da pazarcılar yasta

Zaman zaman yağışlı olan havaya rağmen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı 13. yılında rekor katılımla gerçekleştirildi. Alana akın eden on binlerce yerli ve yabancı vatandaş, stantları gezerek birçok ülkenin kültürlerini ve yemeklerini görme şandı buldular. Çok sayıda dernek ve kuruluş ise stantlarda çalışmalarını sergileme fırsatı yakaladılar. Yeni Yıl Pazarı’nın ortasına kurulan dev çam ağacı yine vatandaşların büyük ilgisini çekti.

EZGİ AYÇE VE NEBİ BİRGİ’DEN MUHTEŞEM KONSERLER

Yeni Yıl Pazarı’nın ilk gününde sahneye sevilen ses Ezgi Ayçe çıktı. Alanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir konser veren Ezgi Ayçe muhteşem bir konsere imza attı. İkinci gün ise sahnede dansları ve performansı ile konserlerin vazgeçilmez isimi Nebi Birgi vardı. Geç saatlere kadar devam eden Nebi Birgi konserinde de vatandaşlar eğlencenin tadını çıkardılar.

BAŞKAN YÜCEL: GELECEK YIL 14. KEZ BULUŞMAK DİLEĞİYLE

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Yeni Yıl Pazarı’nın unutulmayacak etkinlikler arasına adını yazdırdığını belirterek, “Yıl boyunca kentimizdeki vatandaşlarımız için çok sayıda etkinlik düzenledik. 2023 yılının son günlerinde de vatandaşlarımızın güzel bir hafta sonu geçirmesi için 13.’sünü düzenlediğimiz Yeni Yıl Pazarı’mızı kurduk. Burada stant açan tüm esnaflarımıza, bizleri iki gün boyunca yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, 2023 yılının herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Gelecek yıl 14. kez buluşmak dileğiyle.” dedi.