Alanya’nın sevilen iş insanlarından Nurettin Arslan, Eşgilik Düğün Salonu’nda düzenlediği ‘Dostlar Yemeği’ buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek Alanya Belediye Başkan Adaylığı için sinyaller verdi.

Alanya’da motosiklet yayaya çarptı: 1 ağır yaralı Alanya’da motosiklet yayaya çarptı: 1 ağır yaralı

Alanya’da yaşayan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin kanaat önderlerinden olan Nurettin Arslan, Eşgilik Düğün Salonu’nda ‘Dostlar Yemeği’ buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Arslan, binlerce vatandaşın katıldığı yemekte vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Alanya Belediye Başkan Adaylığı’nı açıklayabileceğini belirten Arslan, küçük gruplar halinde istişarelerin devam edeceğini belirtti.

Nurettin Arslan, “Aslen Mardinliyim. Yaklaşık 25 yıldır Alanya’da yaşıyoruz. Turizm esnafıyız. Birkaç ay önce Alanya çarşısında bulunan turizm esnafımızdan talepler oldu. Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili esnafımızı ve dostlarımızı dinledik. Gittikçe talebin oluştuğunu gördük. Bu süreçte Alanya için ne yapabileceğimizi, nasıl hizmet edebileceğimizi düşündük. Bu anlamda toplantılarımızı gerçekleştirdik. Son olarak kaynaşma ve dayanışma yemeği organize ederek bir araya geldik. Bundan sonra da küçük gruplar halinde vatandaşlarımızla istişareler yapacağız. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Bazı talepler doğrultusunda bizim aday olarak çıkabileceğimiz konuşuluyor. Dostlarımız ile bunu da değerlendiriyoruz. Alanya’mız için hayırlı olan neyse o doğrultuda hareket edeceğiz” dedi.