ŞANLI 2’NCİ KEZ KENDİNİ KİLİTLEDİ

Turizmci, Alanyalı iş insanı Bahri Şanlı, uyguladığı trajikomik eylemine tekrar ederek kendini yine otel odasına kilitledi. Bahri Şanlı geçtiğimiz hafta Manavgat Örenşehir Mahallesi’ndeki oteline giriş yapmış ve “Bir daha haber alınamadı” iddiasıyla jandarmayı harekete geçirmişti. Daha sonrasında Şanlı’nın kendini çilingir yardımıyla otel odasına kilitlediği saptanmış, harekete geçen güvenlik güçleri ise Şanlı’yı ifadesi alınmak üzere karakola götürmüştü. Adli makamları gereksiz yere meşgul etmek suretiyle gözaltına alınan Şanlı, bugün yine aynı davranışı sergiledi.

2.5 MİLYON TL’LİK SENET İDDİASI

Bugün beş yıllığına kiraya verdiği otele gelen Şanlı, otel işletmecilerini yine çok zor durumda bıraktı. İddialara göre Şanlı’nın, Tatilimo isimli seyahat acentesine 2.5 milyon TL’lik senet yaptırdığı ve 100 bin liralık ihtiyati haciz alarak borcunu ödemediği iddia edildi.

Durumu ciddi: Alanya’da içtiği haplarla fenalaştı Durumu ciddi: Alanya’da içtiği haplarla fenalaştı

AVUKATI DARP ETTİ

Gün içerisinde Şanlı’nın bulunduğu ofise giden haciz, icra memurları ve alacalıkları ofiste bulunan kasaların tespiti için içeri girmek istedi. Jandarmayla yaşanan tartışmanın ardından haciz memurları, ofise girerek kasaları dışarı çıkardı. Şanlı ise kontrolden çıkarak avukatı darp etti ve yeniden ofisine girip kendini kilitledi.

ZORLA DIŞARI ÇIKARILDI

Savcılık talimatıyla zorla dışarı çıkarılan Şanlı’dan tesisi rahatsız ederek otelin marka değerini düşürücü eylemlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi olundu. Avukat ve devlet memurlarını defalarca meşgul eden Şanlı’ya ne olacağı ise belirsizliğini koruyor.