Alanya’da yılbaşı alışverişi ve elektrik zammı gündemde: Fiyatlar dip yaptı!
Alanya’da yılbaşı alışverişi ve elektrik zammı gündemde: Fiyatlar dip yaptı!
İçeriği Görüntüle

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi arasında imzalanan "Okulumda KANpanya Var Projesi" kapsamında, Oba Anadolu Lisesi'nde kan bağışı etkinliği düzenlendi.

  • Okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşların yoğun katılımıyla bir günde 74 başvuru alındı ve 59 ünite kan bağışı yapıldı.
  • Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, kan bağışında bulunan "koca yürekli öğrencilere" ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, her bir ünitenin 3 kişinin hayatını kurtardığını ve doğaya 3 adet fidan bağışlandığını vurguladı.

TARİH BİLİNCİ SANATLA GELİŞİYOR: KIZILKULE’DE ESKİZ ÇALIŞMASI

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü "Şehrimi Tanıyorum, Tarihimi Öğreniyorum" projesi kapsamındaki diğer bir etkinliği de yerinde inceledi.

  • Alanya Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, projenin parçası olarak tarihi Kızılkule ve çevresinde karakalem desen ve eskiz çalışması gerçekleştirdi.
  • Müdür Yılmaz, projenin amacının öğrencilerin kültürel mirasla tanışması, yerinde öğrenme yöntemleriyle tarih bilincini geliştirmesi ve Antalya’nın tarihinin tanıtılması olduğunu belirtti.

Müdür Yılmaz, projelerde emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, bu tür kültürel ve sosyal sorumluluk çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.