Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Cem Özcan, resmen görevine başladı ve ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta yapılan ve yoğun ilgi gören Genel Kurul'da, 106 oy alarak rakibi Şevki Taç'ı (66 oy) geride bırakan Cem Özcan, ALTİD'in yeni başkanı oldu. Özcan, dün itibarıyla yeni görevine resmen adım atarak ilk icraat olarak yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

Başkan Cem Özcan, 25.11.2025 tarihinde gerçekleşen olağan genel kurul sonrası seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısının yoğun katılımla yapıldığını duyurdu. Toplantıda, tüzük gereği yapılan seçimlerle yeni yönetimdeki görev dağılımı oy birliğiyle belirlendi:

  • Yönetim Kurulu Başkanı: Cem ÖZCAN
  • Başkan Yardımcıları: Ali ORKAN ve Kerim KILINÇ
  • Genel Sekreter: Özkan ÜNAL
  • Muhasip Üye: Hasan YENİACUN

KOMİSYONLAR VE KURUM TEMSİLCİLİKLERİ

Yeni yönetim kurulu, görev dağılımının yanı sıra, derneğin faaliyetlerini daha etkin yürütmek amacıyla çeşitli komisyonlar kurdu ve kurum dışı temsilcilikleri belirledi. Tüm yönetim kurulu üyelerinin dahil olduğu bu komisyonlar şunlar:

Alanya’da belediye işyerleri ihaleye çıkıyor
Alanya’da belediye işyerleri ihaleye çıkıyor
İçeriği Görüntüle
  • Sahil, Acente İlişkileri ve Organizasyonlar
  • Dijitalleşme ve Kurumsal Tanıtım
  • Eğitim ve İnsan Kaynakları
  • Turizm Master Planı Komisyonu

Ayrıca, ALTAV, Kent Konseyi, Koruma Kurulu, İl Tanıtım Geliştirme Kurulu, Gençlik Spor ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerindeki kurumsal temsiller de belirlendi.

BAŞKAN ÖZCAN'DAN ANLAMLI BAĞIŞ ÇAĞRISI

Başkan Cem Özcan, tebrik ve hayırlı olsun dileklerini ileten, ziyaret eden ve çiçek gönderen tüm dostlarına teşekkürlerini sunarken, anlamlı bir çağrıda bulundu.

"Bundan böyle çiçek göndermek arzusunda olanların çiçek yerine TEMA, LÖSEV veya Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunmalarından memnun olacağımızı belirtmek isterim" dedi.

Özcan, yeni dönemin Alanya ve bölge turizmi için hayırlı olmasını temenni ederek sözlerini tamamladı.