Türkiye genelinde 250'den fazla şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner, yaşadığı mali kriz nedeniyle konkordato ilan etti. Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, döner zincirine 3 aylık geçici mühlet verdi. Şirket, bu süreçte borçlarını ödeyerek iflastan kurtulmaya çalışacak.

Faiz indirimi ve kredi kartı yapılandırması yolda Faiz indirimi ve kredi kartı yapılandırması yolda

Haberler.com'da yer alan habere göre, Konya merkezli Ekrem Coşkun Döner, yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkordato talebinde bulundu.

Mahkeme, şirkete 3 aylık geçici mühlet kararı verirken, aynı zamanda bir konkordato komiseri atanmasına karar verdi. Şirket ve ortaklarının taşınır ile taşınmaz mallarının devri de yasaklandı. Konkordato başvurusunun bir sonraki duruşması 17 Eylül 2025 Çarşamba günü görülecek.