Alanya siyasetinin sevilen isimlerinden Zafer Partisi İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın ani vefatı, sadece partisinin içinde değil, tüm ilçede büyük bir keder yarattı. Geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman Arıkan için siyaset dünyasından taziye mesajları yağarken, en acı paylaşım Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan geldi.
Sosyal medya hesabı üzerinden üzüntüsünü dile getiren Özdağ, "Alanya İlçe Başkanımız Alper Arıkan'ın hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü içindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin..." ifadelerini kullandı.
Teşkilat çalışmalarındaki enerjisi ve Alanya için yürüttüğü aktif siyasi faaliyetlerle tanınan Arıkan’ın kaybı, farklı siyasi görüşlerden birçok ismi de birleştirdi. Sosyal medyada taziye mesajları yayınlayan vatandaşlar ve siyasiler, genç başkanın ardından duydukları üzüntüyü dile getirmeye devam ediyor.




