Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Müdürü Cuma Aktaş ve Vergi Dairesi Müdürü Burak Alp'i ağırladı. Kurum müdürleri, daha önceki ziyaretlere karşılık bir iade-i ziyarette bulunarak basın ve kamu kurumları arasındaki iş birliğinin kritik önemine vurgu yaptı.

Ziyarette, basının kamu kurumlarının mesajlarını doğru bir şekilde kamuoyuna aktarma ve güncel hukuki-sosyal gelişmeleri duyurmadaki katkılarından dolayı müdürler tarafından teşekkür edildi. AGC Başkanı Coşkun da medyanın temel görevlerinden birinin kamu yararına olan haberleri halka ulaştırmak olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Aktaş ve Alp'in ziyareti, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

CHP İLÇE BAŞKANI KANDEMİR'E TEBRİK ZİYARETİ

Alanya’da mağdur 100 aile, yeni yuvalarına kavuştu
Alanya’da mağdur 100 aile, yeni yuvalarına kavuştu
İçeriği Görüntüle

AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, bu temasların ardından bir de nezaket ziyaretinde bulundu. Yeniden CHP Alanya İlçe Başkanı seçilen Bülent Kandemir'i tebrik etmek amacıyla ilçe başkanlığına giden heyet, Kandemir'e yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

Ziyarette Başkan Kandemir, yeni dönemdeki hedefleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. AGC Başkanı Coşkun ise tebriklerinin yanı sıra, yanan ormanların yeniden yeşertilmesine katkı sağlamak amacıyla sosyal farkındalık oluşturmak için hazırlanan fidan bağış sertifikasını Kandemir'e hediye etti. Başkan Kandemir, bu anlamlı sosyal farkındalık çalışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

AGC, bu ziyaret trafiğiyle hem kamu kurumlarıyla olan iletişim kanallarını güçlendirdiğini hem de siyasi nezaketi koruduğunu gösterdi.