90'LI YILLAR BAŞLIYOR -KARDAN PAY ( FAİZ) MARKA %18 KARDAN PAY VERİLİYOR .SÜSLÜ BİR SERTİFİKA 100 BİN ,MİLYON MARKLAR UÇUYOR , YATIRIMLARDA YOK DEĞİL ,BENDE İLGİLENDİM , AMERİKALI PROF.VE MÜHENDİSLERİN GÜNEŞ ENERJİSİNDEN ELETRİK ELDE ETME SİSTEMİNDE . BİNALAR,SANAYİ YATIRIMLARI ,OTELLER, SİSTEM FABRİKA KURULACAK , KAZANILAN PARA KARDAN PAY DİYE BÖLÜŞÜLECEK. GELEN PARANIN BİR KISMI YATIRIM GÖZÜKÜYOR, DİĞER KISMI FAİZ PARDON KARDAN PAY İÇİN BEKLETİLİYORDU .

Gösterişli bir genel merkez, içeri öyle giremezsin , ( para getirdiyse en güzel katlara alınırsın) holdingleşme ve kariyersiz saltanat alabildiğine yükseliyor , yüzlercesi para toplamaya BAŞLIYOR , Ateş Avrupa'ya sıçrıyor , Her şeyi kontrol eden Almanya su gibi camilerde , derneklerde para toplanmasına müsaade ediyor. Halbuki bankadaki en ufak hareketliliği bile takip eder,, demek emir büyük yerden Amerika'dan.

Bir taraftan da Türkiye'nin kurulmuş 724 tesisi , fabrikası zarar etsin diye boyuna ihtiyacının 10 katı işçi alımı yapıyor , mühendisten ve bilim insanından yüksek maaş veriyorlardı.

Yeşil sermaye neredeyse bir yıllık Türkiye bütçesi gibi para toplamıştı. Ölü yatırımlar ve liyakatsız ( abdest , namaz varsa yeter ) insanların idaresiyle kurulan çok az sayıdaki yatırımlarda çarçur ediliyordu , İnsanlarımız yine altınını , birikimini havadan yağdırıyordu. Türk milletinin gücü ne ki elindekini böyle yok ediyorsun. Kimler kimler çalışıyordu kardan pay için. 90 yılların sonu 2 binli yılların başı sistem çöktü ve yüzlerce holding silindi gitti , bir kaç tanesinin elde kalan yatırımlarla direnci devam ediyor ama geri ödemeler yapılamıyor. Zaten mümkün değil. 2001 TUSİAD destekli Türkiye'de kriz oluşuyor. Bankalar aracılığıyla kriz öncesi 8,5 milyar dolar para çekiliyor ve 5 gün önceden Anayasa kitapçığı Başbakan'a fırlatılacağı biliniyor . Ve sahte kriz sonrası yeni bir döneme giriliyor , 724 tesis satılıyor , önce TUSİAD’da alım yapıyor. Toprak satışı, maden çıkarma serbestliği , Kuzey Irak Türk bölgesine müdahale , Suriye Türk bölgesine müdahale , Doğuda Türkiye düşmanlarının anıtı , 450 milyar dış borç, 130 milyar faiz ödemesi ??!! zengin daha zengin , fakir daha fakir , ülkenin varlığı , tüm zenginlikleri emperyalizme açık Pazar haline geliyor ,,

Osmanlı Saray'larına bakarak , kültürümüzü kalkınmışlığımızı oradan örnek vererek Anadolu'nun her yeri böyleydi diye hayal görenlerin , Türkiye'ye başka hayaller gösterirken ,, memleketin altının nasıl oyulduğunu saklamaktan başka bir şey değildi.

SONUÇ GEÇMİŞTE VE BUGÜN SOKAĞA ATTIĞIN PARAYLA ,TÜRKİYE BORÇLARINI YARI YARIYA İNDİRMİŞ , KENDİ ÜRETTİĞİ SANAYİ VE TARIM GÜCÜNE SAHİP , GÜÇLÜ VE ÖRNEK BİR ÜLKE OLURDU, GÖTÜRÜLEN HEDEF MİLLİ POLİTİKASI OLMAYAN , EMPERYALİSTLERİN SÖMÜRDÜĞÜ BİR ARAP ÜLKESİNE ÇEVİRMEKTİR. BU POLİTİKA DİNİ VE MİLLİ OLAMAZ, ÖRNEKLERİ SINIRIMIZ ALTINDA VE KARŞISINDA.