Alanya Belediye Başkan adayı Dr. Tahsin Biner ve Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, bugün gerçekleştirdikleri toplantıda, önümüzdeki seçim sürecinde uygulanacak plan ve projeleri ele aldı. Toplantıda, Alanya’nın geleceğini şekillendirecek stratejiler ve hedefler üzerinde detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Alanya’da tüm sportif faaliyetlere 2 isim bakacak Alanya’da tüm sportif faaliyetlere 2 isim bakacak

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanlığı, seçim sürecini daha etkin bir şekilde yönetmek ve halka daha yakın olmak amacıyla yeni bir seçim ofisi açma kararı aldı. 25 Ocak Perşembe günü sabahtan itibaren her gün akşam saat 20.00’ye kadar açılacak olan, çeşitli ikramların yapılacağı Alanya Merkez Seçim Ofisi, Hacet Mahallesi, Keykubat Bulvarı, Alanya Adliye Sarayı yanı, Parlayüksel Plaza’da hizmet verecek.

Dr. Tahsin Biner, “Seçim sürecinde şeffaf bir iletişim ve katılımcı bir yaklaşım benimseyerek, Alanya halkının beklentilerini en iyi şekilde anlamak ve şehrimizi daha iyi bir geleceğe taşımak için çalışacağız. Yeni seçim ofisimizle, Alanya’da daha güçlü bir demokrasi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın sesini daha yakından duyabilmek ve onların beklentilerini karşılamak için ofisimize herkesi bekleriz” dedi.