CHP Parti Meclisi’ne aday olan 600 isim arasından 60 kişilik listeye girmeyi başaran Yeşildal, 100 yıllık parti tarihinde bir ilke imza attı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez CHP Parti Meclisi’ne giren Alanya’dan ikinci isim olan Yeşildal, gelecek 4 yılda Parti Meclisi’nde görev yapacak. 100 yıllık CHP tarihinde ilk kez Parti Meclisi’nde Alanya’dan ikinci isim olan Yeşildal’ın telefonları ise gün boyu tebrik için arayanlardan dolayı susmadı.

Başkan Erdem, esnafın sorunlarını dinledi Başkan Erdem, esnafın sorunlarını dinledi

“SÖZ KADINLARDA UMUT YARINLARDA”

Partisini yerel seçimlere taşıyacak Parti Meclisi’ndeki 60 isimden sadece biri olan Yeşildal, kendi sosyal medya hesabından da bir teşekkür mesajı yayınladı. Yeşildal yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Söz kadınlarda, umut yarınlarda. Partimizin 38. Olağan Kurultayı’nda, kurultay delegelerimizin takdiri ve oylarıyla Parti Meclisi üyeliğine seçilmiş bulunuyorum. Şehrimizi Parti Meclisimizde en iyi şekilde temsil etmek ve partimizi iktidar yapmak için var gücümle çalışacağım. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, kurultay delegelerimize ve desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kurultayımızın başarı ile hazırlanmasında ve yürütülmesinde emek harcayan tüm görevlilere ve gençlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.”