ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, esnafın evine ekmek götürme derdindeyken, isimlerin hiç önemli olmadığını, önemli olanın tüm üyeleri kucaklayıcı, destekleyici bir odanın oluşması gerektiğini söyledi.

“GÜVEN ORTAMINI SAĞLAYACAĞIZ”

Toksöz, siyasi kimliklerin ötesinde bir masa kurularak, ticaretin siyaset üstü görülmesi gerektiğini vurguladı. Toksöz aynı zamanda önemli olanın Alanya ekonomisini geliştirebilmek olduğunun altını çizdi.

“ALANYA TANITIMI YAPACAĞIZ”

Aylık tanıtım üssü projesini Finliler üzerinden örnek vererek anlattığı programda Finlilerin ilgi alanlarına göre Alanya’ya onları çekecek görsel materyallerle, sponsorlu reklamlarla, ALTSO’yu da işin içine katarak, şehri tanıtacaklarını belirtti. Geçmiş yıllarda yurtdışı fuarlarına katılıp stant açarak, tanıtımda yer aldığını, ancak gelişen teknolojinin gereklerine göre hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Konuşmasının devamında ALTSO’yu dijital dünyaya entegre ettiklerinde üyelerin binaya gelmesine bile gerek kalmayacağını, önemli olanın ALTSO’nun işlevi olduğunu aktardı. Oda olarak sadece KOSGEB destekli bir iş teşvikinin başarısız olacağını, girişimcilere iş fikrinin AR-GE’si yapılarak, ilgili ve üye odaklı bir destek sağlanacağını vurguladı.

“KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ”

“Ne yaparsanız yapın sevdiğiniz işi yapın” anlayışıyla çocukların kabiliyetlerine göre keşfedilmesi gerektiğini ve doğru yönlendirmelerle branşlaşmanın önünün açılması gerektiğine değindi. Ara eleman sıkıntısını çözecek adımları atacaklarını yineledi. Antalya Havalimanı ile Gazipaşa Havalimanı’nı raylı sistemle birbirine bağlanmasının şehrin marka değerine, ulaşımına katkıda bulunacağını, bununla ilgili de ALTSO’nun çalışma alanına girmese de gerekli mercilere konuyu taşıyarak, çözüm getirilebileceğinin fikrini paylaştı. ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz sözlerini şu şekilde noktaladı: “Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Biz kendimizle yarışıyoruz. Seçim sabahına kadar gerekirse bir oy için çalışırız. Biz, ekibimize güveniyoruz. Destekleyen herkese teşekkür ediyorum. 6 Kasım sabahı kazanan, herkesin birleştirici sesi olacak.”