• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.900 %-2.71
  • ETHERIUM 3.102 %-1.14
21°

Alanya Haberleri

alanya haberleri ve güncel alanya gelişmeleri, alanya ile ilgili tüm video, alanya fotoğrafları ve alanya haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Alanya

Alanya'daki 5 yıldızlı helal otel Wome Deluxe'da 175 oda kaçak inşa edildi. Otelin sahibi Rizeli iş insanı Mehmet Gür, bu...

Alanya

Alanya Belediyesi, kent genelindeki yolların tamir ve bakım çalışmalarına hız verdi. Onarım çalışmalarıyla şehir içi ulaşım kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor.

Kültür-Sanat

Alanya Üniversitesi İletişim ve Tasarım Festivali, "Kültürlerarası İletişim" temasıyla dolu dolu bir hafta geçirdi.

Alanya

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, kayıt dışı çalışan ve esnafları mağdur eden minibüslere karşı gerekli işlemlerin yapılacağını açıkladı.

Alanya

Alanya'nın Dinek Mahallesi'nde patlayan trafo paniğe neden oldu. Muhtar Murat Demir, bir vatandaşın korkudan bayıldığını ifade etti.

Asayiş

Alanya'nın Avsallar Mahallesi'nde iki motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.

Asayiş

Alanya’da 50 yaşındaki kadın, 10 adet hap içerek intihara kalkıştı.

Asayiş

Gazipaşa'da 17 Nisan'dan beri kendisinden haber alınamayan 52 yaşındaki Nuran Ş., Müge Anlı ile Tatlı Sert programında arandı.

Eğitim

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, ALKÜ bünyesinde Çocuk Üniversitesi'nin kurulması için çalışmaların başladığı müjdesini...

Sağlık

Alanya'da 2024 yılının ilk 4 ayında 6 bin 208 kişiye SMA taraması yapıldı. Bu taramalarda 17 kişi şüpheli pozitif olarak...

Tarım

Gazipaşa'da üreticiler, israfı önlemek için çeşitli nedenlerle değerlendirilemeyen 3 ton sebzeyi Alanya ve Antalya'daki Kur'an kurslarına bağışladı.

Alanya

Alanya genelindeki temizlik çalışmalarını özenle sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri, caddeler, sokaklar ve kaldırımları, temizlik aracıyla yıkayıp, tertemiz bir görüntüye kavuşturuyor.