Daha güçlü bir Türkiye için durmadan, yorulmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Toklu; "Bugün de Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam diyerek Milletvekilimiz Sn. Kemal Çelik ve ekip arkadaşlarımızla Aliefendi, İmamlı, Yeşilöz, Keşefli ve İshaklı mahallerimizi ziyaret ettik. Bugün tekrar bir arada olmanın mutluluğu ve gücünü hissettik. Çok kıymetli mahalle sakinlerimizin her zaman yanındayız ve taleplerini dikkate alıyoruz. Mahallelerimizin taleplerini dinliyor, çözüm üretiyoruz.

Görevimiz, mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek, onlara en iyi şekilde yanıt vermek ve çözümler üretmek için çalışmaya devam edeceğiz. Mahallelerimizin tüm sakinlerinin görüşlerine açık bir şekilde çalışarak, kararları birlikte alıyoruz.

Başhekim Güler’den Özçelik’e hayırlı olsun ziyareti Başhekim Güler’den Özçelik’e hayırlı olsun ziyareti

Türkiye yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Türkiye'nin geleceği için el ele vererek, vizyonumuzu gerçekleştirecek adımları atmaya devam ediyoruz. Birlikte çalışarak, ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız ve Türkiye'yi dünyada daha güçlü bir konuma getireceğiz." dedi.