Alanya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, görüşlerini şu şekilde gerçekleştirdi:

“Bugün seçim tarihimizi 5 Kasım 2022 olarak kararlaştırdık. Şimdiki ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e ve geçmiş dönem oda yönetiminde hizmet veren başkanlarımıza, yönetim kurulu ve meclis üyelerimize emekleri için teşekkür ediyorum. ALTSO seçim tarihimizin Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Alanya esnafımızın, iş insanlarımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum.

Biz bugüne aylar önceden çalışmaya başladık. Ekibimize, kendi tecrübelerimize, projelerimize, istişare kültürünün başarısına inanıyoruz. Projeler yarışsın, Alanya’mız kazansın istiyoruz. Alanya ticaretimizi bir üst lige çıkarmak için aklımızı, sevgimizi, yüreğimizi ortaya koyduk. İstihdamı artıracak, dijital dönüşüm sürecine gireceğimiz, tarımda-turizmde-ticarette çok daha başarılı olacağımız bir dönemi Alanya’mız bekliyor.

Saha ziyaretlerimiz, toplantılarımız ve proje çalışmalarımıza yoğun emek veriyoruz. Seçim ofisimizi de belirlemiş bulunmaktayız. Artık çok daha kanalize çalışacağız. Burayı belirlerken alan araştırmamızı yaptık. Ziyaretçilerimizin, esnafımızın kolaylıkla ulaşabileceği, otopark sorununun olmadığı bir yer olan Oba Mahallemizde, Eski Gazipaşa Caddesi, Sahtur Sokak’ta seçim ofisimizi hazırlamaya karar verdik. Burada tüm esnafımızı, iş insanlarımızı, kanaat önderlerimizi, hemşehrilerimizi ağırlayacağız. Her bir fikir bizim için kıymetli. Bir kişi varsa fazlayız, eksik olursa eksiliriz. Her gün çok güzel destek mesajları alıyorum. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız güçle seçim maratonunda hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Dualarıyla, iyi temennileriyle yanımızda olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Herkese selamlarımı iletiyorum.”