Alanyalı iş insanı Ali Kamburoğlu, 2013’te yola çıktığı, Alanya Ticaret Ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde aynı yolda yürüdükleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le birlikte hareket edeceklerini söyledi.

“HİÇ BİR ZAMAN ADAYIM DEMEDİM”

ALTSO Başkan Yardımcısı, Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ALSİAD) Başkanı ve Sri Lanka Antalya Fahri Konsolosu Ali Kamburoğlu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in hayata geçirdiği projelerde hep yanında olduğunu ifade ederek “Yapılacak ALTSO seçimlerinde hiçbir zaman aday olacağım demedim. Sadece birlikte hareket ettiğim çalışma arkadaşlarım, eş dost ve ailem ile yapacağım görüşmenin ardından adaylık fikrimi açıklayacağım dedim. Alanya kamuoyunda Ali Kamburoğlu ALTSO’ya aday olacakmış veya nabız yokluyormuş gibi bir sürü benim dışımda gelişen söylentiler ortaya atıldı” şeklinde konuştu.

KAMBUROĞLU: “ŞAHİN’LEYİM”

Kamburoğlu "Biz Mehmet Şahin başkanımla 2013’te yola çıktık, kader birliği yaptık, bugüne dek söz verdiğimiz projelerin fazlasını hayata geçirdik. 5 Kasım’da yeni bir arkadaşa bu makamı Mehmet Şahin başkanımız birlikte Alnı ak, başı dik bir şekilde devredeceğiz. Başkan Şahin, Alanya Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ilan etti. Ben Şahin’le birlikte hareket edeceğim. Şimdiden ALTSO adaylarına başarılar dilerim. Sandıktan kim çıkarsa çıksın, kazanan Alanya’mız ve Alanya ticareti, Alanya esnafı olsun" dedi.