Türkiye'de genel seçimlere sayılı günler kala siyasi arena iyice kızıştı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçilmesi halinde yardımcısı olacağı söylenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dünkü Alanya mitingi benzersiz bir atmosfer ortaya koydu.

ALANYALI KAHYA FARKI

CHP’nin genç ve çalışkan Milletvekili aday adayı olan, ardından da sürpriz bir şekilde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı olarak atanan Alanyalı Mustafa Kemal Kahya, Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde farkını ortaya koydu. Mitingden bir gün önce Ekrem İmamoğlu’nun saha çalışma ekibiyle buluşan danışman Kahya, başta Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri ve CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Kahya, miting öncesi Alanya’nın ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili Ekrem İmamoğlu’nun ekibini bilgilendirdi. Kahya daha sonrasında farklı siyasi görüşlere sahip hemşehri dernekleri ve dostlarından oluşan yaklaşık 500 kişiyle miting alanına gelerek Ekrem İmamoğlu’nu destekledi.

Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek Alper Arıkan, Aydın’a destek verecek

KONUT SATIŞ VE MÜZİK YASAĞI ELE ALINDI

Kahya yaptığı konuşmada “Ziyaret edilen sivil toplum örgütlerinde gündeme gelen başlıca ve ortak konuları ele aldık. Yabancıya konut satışının yasaklanacağı yönündeki kaygılar ve eğlence sektörünün müzik yayını yasağına ifade ettik. İnşaat, emlak ve yüzlerce alt sektörü ilgilendiren yabancıya konut satışı ve eğlence sektörünü ilgilendiren müzik yayını yasağı konularında heyetimizi bilgilendirdik ve konuları Sayın İmamoğlu’na iletilmesini, raporlanmasını ve mümkünse Alanya mitinginde açıklık getirilmesini talep ettik” dedi.

KAHYA: “EKİP OLMADAN BAŞARI GELMEZ”

“CHP’nin milletvekili adayı Murat Özçelik ile de aynı meseleler üzerinde çok kez fikir alışverişinde bulunmuş ve kendisinden de bu konularda destek talep etmiştik” diyen başdanışman Kahya; ‘’Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçilebilmesi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Alanya’da birinci parti olmasını sağlamak için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Bugüne kadarki süreçte ve bugünkü mitingde desteğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma, dostlarıma ve dostlarımın dostlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ekip olmadan başarı gelmez, harika işler yapabilecek bir ekibimiz var. Ülkemizin aydınlık yarınları için, Cumhuriyet’imizin temel değerlerini korumak ve Demokrasiye sahip çıkmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.