Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu’nun başkanlığında saha çalışmalarını başarılı ve yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Alanya, Milletvekili adayı Kuddusi Müftüoğlu ile birlikte Ana Kademesiyle, Kadın ve Gençlik Kollarıyla, Mahalle Başkanlarıyla ve Meclis Üyeleriyle sıkılmadık el, girilmedik sokak bırakmıyor.

AK Parti heyeti Alanya’da ve Türkiye’de yapılan sayısız eseri sokak sokak vatandaşlara anlatmayı sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaptanlık koltuğuna geçmesiyle verilere razı olan bir ülke konumundan hakkını sonuna kadar arayan bir ülke konumuna geldiklerini ifade eden başkan Toklu;

"Tüm kademelerimiz, görevlerin paylaşımı ile çalışmalarımızın etkili bir şekilde devam etmesine katkı sağlamaktadır. Teşkilatımızda kadın kollarımız ve gençlik kollarımız büyük rol oynakla beraber gönüllü çalışanlarımız ile birlikte her gün kapı kapı gönül almaya Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatarak gönüllere dokunmaya devam etmektedir. Biz büyük bir aileyiz. Disiplinli ve istikrarlı bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir.

Okurcalar’da başkan Yücel sevgisi tavan yaptı Okurcalar’da başkan Yücel sevgisi tavan yaptı

Bugün Alanya’nın hangi mahallesine bakarsanız davası, partisi ve en önemlisi lideri için koşan bir nefere rastlayabilirsiniz. Hamdolsun gururumuz Dışileri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'mızın evladı Milletvekili Adayımız Sayın Kuddusi Müftüoğlu ve çok güçlü bir teşkilatımız var.  Hep birlikte Alanya'mız için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim Alanya sevdamız hiç bitmeyecek.

Sabahın erken saatlerinde başladığımız saha çalışmalarımız gecenin ilerleyen saatlerine kadar yorulmadan, usanmadan, ilk günkü aşkla ve heyecanla devam ediyor. Ülkemiz için çırpınan, yarınlarımız için gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamı Genel Merkezimizde balkon konuşmasını yaparak tarihe, Türkiye Yüzyılı’na adını altın harflerle yazdıracak.” dedi.