Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bu hafta sonu yoğun bir mesai harcadı. Alanya merkezinin yanı sıra civar mahallelerde de düğün, nişan, ve taziye programlarına katılan Toklu ve ekibi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Başkan Toklu, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda ağırlamış olduğu misafirlerinin yanı sıra vatandaşların kendisine ilettiği davetlere de katılarak gönüllerde taht kurmayı sürdürüyor.

TOKLU GÜZEL GÜNLERE ŞAHİTLİK EDİYOR

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu yoğun hafta sonu mesaisine ilk olarak Osman Özçelik’in kızı Gamze ve Umut çiftinin düğün törenine katılarak başladı. Toklu yeni evlenen çifte hayırlı olsun dileklerini iletti. Toklu “Değerli ağabeyim Osman Özçelik’in kızı Gamze ve Umut çiftimizin düğün merasimine katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Ardından iş insanı Fikret Karakuş’un oğlu Çağrı ve Asiye çiftinin düğün merasimine katılan Başkan Toklu “Mutlu günleri paylaşmak mutluluğu katlar. İş insanı Fikret Karakuş’un evladı Çağrı ve Asiye çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum”dedi. Başkan Toklu, Deniz ve Nedanlı ailelerinin evlatları Buse ve Emre çiftinin de düğün törenine katılarak “Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir. Buse ve Emre çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoru.” ifadelerine yer verdi.

Bugün de yoğun mesai yapan Başkan Toklu Kestel Mahallesi’nde Çelik ve Özer ailelerinin evlatları Ünzile ve Turgut çiftinin düğün merasimine katıldı. Başkan Toklu yeni evlenecek olan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.