İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, İl Sekreteri Orhan Tat, İl Yönetim Kurulu, Alanya Belediye Meclis Üyeleri, miletvekili aday adayı Uğur Oğuz, mahalle başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

İLÇE BAŞKANI ŞEFİK BAHÇE’DEN ANLAMLI MENÜ

İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın Alanya ilçe Başkanlığı ziyaretinde 18 Mart Çanakkale Zaferi olması nedeniyle İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe tarafından günün anlamına özel menü hazırlandı. Hoşaf ve çorbanın olduğu menü İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve beraberindeki heyete ikram edildi. Mehmetçik menüsünden duygulanan İl Başkanı Karacan, İlçe Başkanı Şefik Bahçe’ye teşekkür etti. Menü ikramının ardından konuşmasına Mehmet Akif Ersoy’un sözleriyle başlayan İl Başkanı Karacan, ‘’Böyle bir neslin torunları olmak herkese nasip olmaz. Değerli ilçe başkanımız ve ekibinin hazırladığı bu menü bizleri duygulandırdı. O günün şartlarında kurşunların üstüne koşan şehitlerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyoruz. Şehadet şerbetinden içeceği kesin olan ama o kurşunların üstüne koşan nasıl bir imansa Allah bizede nasip etsin öyle bir imanı. İlçe başkanımıza da çok teşekkür ediyorum, bu organizasyon beni duygulandırdı. Allah milletimize o günleri bir daha göstermesin. O günün şartlarında yedi düvele geçit vermeyen atalarımızdan Allah razı olsun’’ dedi. Programın devamında yeni atanan mahalle başkanları ve yeni üyelere İl Başkanı Karacan ve beraberindeki heyet tarafından mazbataları ve rozetleri takdim edildi.

İLÇE BAŞKANI ŞEFİK BAHÇE, ‘’TARİH YAZAĞIZ’

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programın devamında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şefik Bahçe, ‘’bugün burada İl Başkanımız ve İl Divanımız ile birlikte mahalle başkanlarımıza teşekkür belgelerimizi takdim edip, yeni üyelerimize rozetlerini takacağız. Teşkilatımız için mahalle başkanlıkları en temel mihenk taşıdır. Millete hizmet noktasında en etkili faaliyet alanımız mahalle başkanlıklarımızdır. Alanya İlçe Başkanlığı olarak; her biri birbirinden kıymetli başkanlarımıza, 102 mahallemizi ve bizi temsil yetkisini, kendilerine inanarak, güvenerek ve gurur duyarak emanet ettik. Başkanlarımız, emanetimize kendi mahallelerinde en iyi şekilde sahip çıkacaklardır. Gerek önümüzdeki cumhuriyetimizin ikinci asrının kaderini belirleyecek seçimde, gerek ise sonrasında uyum içerisinde ve başarılı bir calışma yürüteceğimize inancımız tamdır. Şimdiden değerli başkanlarımızın Allah yâr ve yardımcısı olsun’’ dedi.

Önümüzdeki genel seçimlerden zaferle çıkacaklarını belirten İlçe Başkanı Şefik Bahçe, ‘’Önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek önemli bir seçim var. Bizler bu birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıkça; vallahi de billahi de ölüm gelse bizi yıldıramaz. Bugün 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizin manevi huzurlarında yemin olsun. Yılmadan, yıkılmadan ülkemizin aydınlık geleceği ve partimizin iktidarı için gerek masa başında gerek ise sahada var gücümüzle çalışacağız. Sonucunda ne olacak biliyor musunuz? Buradaki teşkilatlarımızla, mahalle başkanlarımızla, üyelerimizle, gönüllülerimizle; TARİH YAZACAĞIZ, TARİH’’ dedi.

Okurcalar’da başkan Yücel sevgisi tavan yaptı Okurcalar’da başkan Yücel sevgisi tavan yaptı