Başkan Bahçe’den geçmiş olsun ziyareti

banner18

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetim kurulu üyeleri Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

banner94
Başkan Bahçe’den geçmiş olsun ziyareti
02 Mart 2023 Perşembe 15:54

6 Şubat sabahı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra Alanya’ya yerleşen depremzedelere 1-31 Mart tarihleri arasında öğle ve akşam yemeği vereceklerini duyuran Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Maraşlıoğlu’na İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve yönetim kurulu üyeleri destek ve taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe; “Alanya’da misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk, taziyelerimizi ilettik. Bölgeden gelen vatandaşlarımıza destek olup, yaralarımızı beraber sarmaya devam edeceğiz” dedi.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.