Alanyalı vatandaş istemişti: Müziğe yasak geldi

banner18

Türkiye tam 65 gün sonra 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. Alanya’da da bazı vatandaşların istediği gibi Cumhur İttifakı seçimlerde müzikleri yasakladı.

banner94
Alanyalı vatandaş istemişti: Müziğe yasak geldi
10 Mart 2023 Cuma 14:44

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda seçim kararını imzaladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanacak ve seçim takvimi başlayacak. Erdoğan, "Seçimin yenilenmesine karar verilmiştir hayırlı olsun" dedi. Erdoğan seçimlerde çalınması beklenen müzikler konusunda ise, “Bu seçimde Cumhur İttifakı olarak kendimize hazırladığımız bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak” dedi. Birçok vatandaşı rahatsız ederek tepkisini çeken seçim müzikleri, aylar önce Alanya’da da gündeme gelmişti.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.