Pençe Operasyonu çerçevesinde yaralanan şehit olan ve 23 Haziran Cuma günü Alanya'nın Aliefendi Mahallesi'nde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uygulanan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras’ın mezarı bayramda ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşların yanı sıra Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, meclis üyeleri de Şehit Aras'ın mezarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Mezarı başında dua eden Başkan Yücel, şehidin anne ve babasını da ziyaret ederek ellerini öptü. Yücel, "Geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurladığımız Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras’ın kabrini ziyaret ettik, dualarla şehidimizi bir kez daha andık. Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum." dedi.

Aliefendi Mahallesi Muhtarı Rüştü Vural da mahalle sakinleri ile birlikte Şehit Alpay Aras'ın mezarını ziyaret etti. Muhtar Vural, "Aliefendi köyümüzden tüm islam aleminin ve köylülerimizin bayramı mübarek olsun. Aliefendi olarak buruk ve gururlu  bir bayram geçiriyoruz. Namazımızı Aliefendi Merkez Camii'nde eda ettik, şehidimizi ziyaret ettik kuranımızı okuduk. Herkese hayırlı bayramlar. Farklı duygular içindeyiz. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Antalya ve Alanya yağışlarla nefes alacak Antalya ve Alanya yağışlarla nefes alacak