Hafta sonu Ordu-Ünye'de Akkuş Belediyespor ile oynadığı ligin 15'inci hafta maçında 2-0 geriye düşen ancak maçı 3-2 alarak muhteşem bir dönüşe imza atan Brand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Serkan Oğuz maçı değerlendirdi. Bütün setlere önde başladıklarını fakat ilk iki setin sonlarında basit hatalar yaptıklarını söyleyen Başantrenör Oğuz, diğer setlerde sistemi değiştirip rotasyona girerek başarıya ulaştıklarını belirtti.

Dünya Atletizm Yürüyüş Takımlar Şampiyonası’nda ALKÜ damgası Dünya Atletizm Yürüyüş Takımlar Şampiyonası’nda ALKÜ damgası

Oğuz maçla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Zorlu bir deplasmandan galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Akkuş Belediyespor'un kendi evinde oynama avantajını iyi kullandıklarını düşünüyorum. Bütün setlerde önde başlayan bizim takımdı fakat ilk iki setin sonlarında çok basit hatalarımız oldu ve setin sonunu getiremedik. Diğer setlerde sistemi değiştirdik ve rotasyona girdik. Bunun da meyvesini aldık. Bu durum beni daha çok mutlu etti. Kenardan giren sporcumun direkt katkı vermesi takım halinde aynı istekte hedefte olduğumuzun göstergesidir. İki sakat oyuncumuz var. Umarım Bursa Büyükşehir Belediyesi maçına kadar yetişirler düşüncesindeyim. Bu hafta çok zor bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımıza hemen başladık. Umarım kendi evimizde oynama avantajını kullanırız. Deplasmana bizimle gelen Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken'e, yöneticilerimize maçtan önce başarılar dileyen Alanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel'e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum"