Gazipaşa’nın öz evladı, Alanyalıların yakından tanıdığı, Milliyetçi Hareket Partisi sevdalısı Mustafa Aksoy, Gazipaşa Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak için 31 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerde Aday Adayı oldu. 

YAVUZ’DAN SONRA AKSOY’DA ADAY

Daha önce Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, Gazipaşa Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğunu duyurmasının ardından Aksoy, bugün sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamasında Gazipaşa belediye başkanlığına aday olduğunu vurguladı.

Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç

AKSOY “GAZİPAŞALI OLMAKTAN ONUR DUYORUM”

Gazipaşa’nın yiğit ve mert insanları, Toroslar’ın yağız evlatları, Hemşerilerim, komşularım, kardeşlerim, arkadaşlarım, dostlarım, akrabalarım, Hayatta en fazla onur duyduğum konulardan biri Gazipaşa’nın bir evladı olmaktır” şeklinde ifade eden Aksoy “Ben yalnızca Gazipaşalı değilim, ben Gazipaşa’yım. Aynı sizler gibi… Başka bir iftihar vesilem ise Ülkü Ocaklarından başlayarak Milliyetçi Hareket Partisinin her kademesinde, her türlü vazifeyi yapmaktır” dedi. 

ÇOK SAYIDA GÖREV ÜSTLENDİM

Gazipaşa Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğunu açıklayan Aksoy konuşmalarını şöyle sürdürdü: “Bildiğiniz üzere hâlihazırda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleri doğrultusunda Genel Merkez’de Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım. Bundan önceki dönemlerde Gazipaşa Ocak Başkanlığından Antalya İl Başkanlığına kadar çok sayıda görevi başarıyla ifa ettim. 

MHP GENEL MERKEZİNE BAŞVURDUM

Bugün hayatıma anlam katan bu iftihar ve gurur kaynaklarımın bir araya gelmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. 31 Mart 2024 günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Gazipaşa Belediye Başkanlığına aday olabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize başvuruda bulundum dedi. 

GAZİPAŞA’NIN GELİŞİMİNE KATKI SUNACAĞIM 

Aksoy, önce Anıtkabir’e giderek ilçemize adını veren Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve ardından da Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş Beyefendinin kabirlerini ziyaret edip manevî huzurlarına çıkarak adaylık sürecimizi başlattığını ifade ederken “Elbette adaylık sürecinde takdir, başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere Genel Merkez yönetimimiz ve Cumhur ittifakımızın değerli yöneticilerindedir. Görev tarafıma tevdi edildiği takdirde Cumhur İttifakımız kapsamında gayretli bir çalışma yürütüp, Gazipaşa Belediye Başkanlığı görevi ile Gazipaşa’nın Değişimi ve Gelişimine katkı sunacağımıza inancım tamdır” şeklinde açıkladı.

BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ 

MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi, Antalya eski İl Başkanı, Gazipaşa belediye başkan aday adayı Mustafa Aksoy sözlerini şöyle tamamladı “Çıktığımız bu kutlu yolculukta destek ve dualarınızı bekliyorum. Bu yolu sizlerle beraber yürüyeceğiz. Sırtımızı Aziz milletimize dayayacağız. Gazipaşa’nın makus talihini değiştirmek ve ilçemizi Milliyetçi Hareket Partisi’nin Üretken Belediyeciliği ile tanıştırmak en büyük gayemizdir. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.”