Antalya ve Alanya yağışlarla nefes alacak Antalya ve Alanya yağışlarla nefes alacak

HABER - Muammer SOYLU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Parti Genel merkezinde MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı düzenledi. Toplantı sonrasında Bahçeli’den fotoğraf çekinmek üzere izin istendi. Fotoğraf karesine MHP Antalya Milletvekili, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Abdurrahman Başkan, MHP Antalya Milletvekilli Hilmi Durgun, MHP MYK üyesi 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ve MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi, Antalya eski İl Başkanı, 28. Dönem Antalya Milletvekili listesinden 3. sıra adayı Mustafa Aksoy girdi. Genel Başkanı ile çekilen bu fotoğrafı kareye girenler büyük bir gururla paylaştılar.

MİLLETVEKİLİ DURGUN’A AYIP ETTİLER

Paylaşılan bu fotoğrafların altına 2024 yerel seçimlerinde birlik beraberlik içerisinde olunacağına dair olumlu yorumlar yapıldı. Alanya MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ile yardımcısı Hasan Cantürk'ün nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü 5 kişinin yer aldığı fotoğrafta, kişi sayısını 4’e düşürdü. MHP Lideri Bahçeli'nin yer aldığı fotoğraf, kırpılarak Vekil Durgun'suz servis edildi.

SERT TEPKİYE GERİ ADIM ATTILAR

Yıllarını Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş partinin önde gelenleri, kendi sosyal medya hesabından fotoğrafın önceki ve sonraki halini yayınlayıp "iki resim arasındaki farkı bulun" diye ironi yaptı. Dakikalar içerisinde çok sayıda yorum alan paylaşım karşısında, Sünbül ile Cantürk geri adım atarak fotoğrafın orijinal halini tekrardan yayınladılar.

BU İLK DEĞİL

Öte yandan MHP Alanya’da yöneticilik yapan başkan Mustafa Sünbül ile başkan yardımcısı Hasan Cantürk’ün Antalya Milletvekili Hilmi Durgun’a şahsi bir ambargo uyguladığı iddiası soru işaretlerine neden oldu. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz dönemde de sosyal medyada buna benzer paylaşımlar yapıldığı dikkatlerden kaçmamış ve tepki çekmişti.