Ak Parti Doğu Marmara Koordinatörü, Alanyalı siyasetçi Mustafa Toklu’nun çalışma trafiği hız kesmeden devam ediyor. Antalya’da gerçekleştirilen Akdeniz Strateji Kampı ve il koordinatörlüğü toplantılarının hemen ardından rotayı Marmara’ya kıran Toklu, teşkilat çalışmalarını sahada sürdürüyor.
Sorumluluk alanı olan Doğu Marmara illerinin yanı sıra Antalya, Alanya, Ankara ve Karadeniz bölgelerindeki parti faaliyetlerine de aktif katılım sağlayan Toklu, son olarak Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş ile bir araya geldi.
Yalova İl Başkanlığı’nda düzenlenen istişare toplantısında Büyükgümüş’e eşlik eden Mustafa Toklu; ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya gelerek bölgedeki son durumu değerlendirdi. Farklı bölgeler arasında mekik dokuyan Toklu'nun bu yoğun mesaisi, parti içindeki hareketliliği de artırdı.




