Şehidimizin ailesine yaptığı ziyarette Şahin’e ekip arkadaşlarının yanında Alanya’da yaşayan şehit anneleri de eşlik etti. Ziyaret kapsamında şehit aileleri ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras’ın kabrine karanfiller bırakılarak, dualar okundu.

Ünal vefat etti: Alanya’da pazarcılar yasta Ünal vefat etti: Alanya’da pazarcılar yasta

Konu ile ilgili açıklama yapan Şahin, “Son günlerde gelen şehit haberleri ile her zaman olduğu gibi yüreklerimiz yine yandı. Evladını vatan için toprağa vermiş bir annenin yüreğine, vatan için can vermiş her bir şehit haberinde yeniden kor düşer. Bizlerde bugün kahraman şehitlerimizin bizlere emanetleri olan anneleri ile birlikte Haziran ayında Pençe kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit düşen kahraman şehidimiz Alpay Aras’ın anne ve babasına bir ziyaret gerçekleştirdik.

Selbinaz annemizin ve Hüseyin babamızın yanlarında olmak istedik. Alanya’mızdaki şehit anneleri de bizleri yalnız bırakmadı. Her birine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Yarınlar var olsun diye, yarınlarından vazgeçen yiğitlerimizin acılarını hafifletmek, vatan için verdikleri canların değerini ilelebet korumak en büyük görevimizdir. Bu uğurda dün, bugün olduğu gibi yarın da üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.