Sabah saatlerinde Mahmutlar Servisçiler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ve Mahmutlar Taksi Durağı esnafı ile kahvaltılı istişare toplantısında bir araya gelen Şahin, sonrasında Mahmutlar Mahallesi’nde kurulan semt pazarında esnaf ve vatandaşlar ile buluştu.

Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen ve kooperatif üyeleri ile bir araya gelinen kahvaltı programında Şahin, kooperatif üyeleri ve taksi esnafı ile sektörlerinde yaşadıkları sorunların yanında Alanya’nın ve Mahmutlar Mahallesi’nin de çözüm bekleyen sorunları ile ilgili katılımcılar ile fikir alışverişinde bulundu.  Kooperatif üyelerinin ve taksi esnafının verdiği destek Mehmet Şahin’e her geçen gün büyüyen desteği gözler önüne serdi.

Program sonrası ekip arkadaşları ile birlikte Mahmutlar Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret eden Şahin, Pazar esnafını ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlar ile sohbet etti. Şahin, pazara aileleri ile birlikte gelen çocuklarla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

Pazar yerinde satışa sunulan ürünleri de inceleyen Şahin, “Mahmutlar mahallemizde pazar yerinde esnafımızla ve vatandaşlarımız ile buluşmak, sorunları doğrudan dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak istedik. Alanya’mız coğrafi konumu ve iklimi ile her alanda bizlere büyük zenginlikler sağlamakta. Çiftçilerimiz her türlü yaş sebze meyvenin en kalitesini bölgemizde üretebiliyor. Pazar esnafımızda bu güzel ürünleri biz vatandaşlar ile buluşturuyorlar. Ama Pazar yerlerimiz maalesef hem esnafımız hem de vatandaşlarımız için gereken güvenlik ve konforu sağlayamıyor. Göreve geldiğimiz zaman pazar esnafımız ve vatandaşlarımız için en sağlıklı, en güvenli ve en konforlu şartları sağlayacağız. Alanya’mızdaki tüm pazar yerlerini esnafımız ve vatandaşlarımız için şehrimize yakışan standartlara taşıyacağız” dedi.

Alanya’da tüm sportif faaliyetlere 2 isim bakacak Alanya’da tüm sportif faaliyetlere 2 isim bakacak

Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Mehmet Şahin’in Pazar yeri ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Mehmet Şahin’e güveniyoruz. Burada ekmek paramızı kazanmaya çalışıyoruz, vatandaşlar en iyiyi en uyguna alabilmek için alışverişe geliyorlar ve pazarlarda uzun bir zaman geçiriyorlar. Hepimiz için en uygun pazar alanlarının oluşturulmasını bekliyoruz ve bu konuda da Mehmet Şahin’e inanıyoruz” ifadelerini kullandılar.