2013 yılında ALTSO Başkanı olarak seçildiği zaman başlattığı ve geleneksel hale getirdiği kahvaltılı istişare toplantılarına görevi bıraktıktan sonra da devam eden Şahin, programlarını bugün de Alanya’da görevli din görevlileri ile bir araya gelerek sürdürdü. Kuran-ı Kerim okunarak ve dua ile başlayan programa din görevlilerinin özel haftasını kutlayarak başlayan Şahin, programa gösterdikleri yoğun ilgili için katılımcılara teşekkür etti.

ŞAHİN: CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Misafirleri ile teke tek ilgilenen Şahin; "Din Görevlileri haftası nedeniyle bugün Alanya’mızda hizmet veren din görevlilerimizle bir araya geldik. Onlarla birebirde sıklıkla görüşüyoruz. Yaşadıkları sorunları çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de din görevlilerimiz ile toplu olarak bir araya gelmek istedik. Onların bizlere olan güven duyguları ile yaptıkları talepler sonucu birçok ihtiyaçlarının karşılanmasını ve sorunlarının çözüme kavuşmasını sağladık. Din görevlilerimiz, hem cami içinde hem de cami dışında dinimizin emir ve yasaklarını topluma anlatmaktadır.  Halkımızla iç içe olan doğumdan ölüme kadar toplumun her ferdinin bütün dini ihtiyaçlarını karşılayan din görevlilerimiz bu görevlerini yaparlarken karşılaştıkları zorluklara rağmen görevlerini samimiyetle yerine getirmektedirler. Bizler de onların karşılaştıkları zorlukların farkındayız toplumun her kesiminde olduğu gibi din görevlilerimizin de yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak için dün olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yaşadıkları en büyük sorununun da lojman sorunu olduğunu da biliyoruz. Alanya Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz zaman bu sorunun da üstesinden geleceğimizin sözünü kendilerine verdik. Ben bir kez daha din görevlilerimizin bu özel haftasını kutluyor. Toplum için yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

İLK KEZ BÖYLE BİR SAMİMİYETİ HİSSEDİYORUZ

Alanyalı öğrenci 18 yaşında kansere yenildi Alanyalı öğrenci 18 yaşında kansere yenildi

Programa katılan misafirler ise ilk kez böyle bir samimiyet ve misafirperverlikle karşılaştıklarını ve mutluluklarını dile getirdiler.