Manavgat’ın Salkım Evler Mahallesi'nde dehşet verici bir olay yaşandı. 27 yaşındaki Mehmet Ateş, ailesinin yanına tatile gelen 18 yaşındaki üniversite öğrencisi kız kardeşi Nazife Ateş'i 14 kez bıçaklayarak öldürdü. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine ağabey, kardeşinin başını kesmeye dahi çalıştı.

KOMŞULAR KURTARMAYA ÇALIŞTI

Gece saat 02.00 sıralarında 3523 Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Mehmet Ateş'in bıçakla saldırdığı kız kardeşi Nazife Ateş'in evden kaçmasına engel olmaya çalıştığı belirtildi. Komşuların kapıyı açarak içeri girmesiyle Mehmet Ateş'in, kanlar içindeki kardeşinin üzerine oturarak bıçaklamayı sürdürdüğü öğrenildi. Araya giren komşuların saldırıyı durdurmaya çalıştığı arbedede annenin de elinden yaralandığı bildirildi.

NAZİFE ATEŞ, OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Gözaltına alınan Mehmet Ateş polis merkezine götürülürken, Nazife Ateş'in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Alanya’da bu nasıl rahatlık? Hırsızlık yaptığı yere geri gidip yakalandı
Alanya’da bu nasıl rahatlık? Hırsızlık yaptığı yere geri gidip yakalandı
İçeriği Görüntüle

KATİL AĞABEYİN PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Mobilya atölyesinde çalıştığı öğrenilen Mehmet Ateş'in daha önce intihar girişiminde bulunduğu ve psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Hayatını kaybeden Nazife Ateş'in ise Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi olduğu ve okulların tatil olmasıyla ailesinin yanına geldiği öğrenildi.