Gençlerbirliği ile Corendon Alanyaspor arasındaki hazırlık karşılaşması, Ankara Eryaman Stadyumu'nda 2-2 beraberlikle sona erdi. Gol düellosuna sahne olan maçta takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.
Goller ve Gelişmeler:
- Maçta perdeyi açan gol, 14. dakikada Alanyaspor'dan Ianis Hagi'den geldi.
- Ev sahibi Gençlerbirliği, 66. dakikada Žan Žužek'in golüyle eşitliği yakaladı: 1-1.
- Bu golden yalnızca 3 dakika sonra, 69. dakikada Alanyaspor'da Hwang Ui-jo tekrar sahneye çıktı ve takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2.
- Maçın sonucunu belirleyen gol ise 76. dakikada geldi. Kazanılan penaltıyı gole çeviren M'Baye Niang, Gençlerbirliği'ne beraberliği getirdi: 2-2.
İlk 11'ler:
- Alanyaspor sahaya; Ertuğrul, Ümit, Aliti, Lima, Makouta, Maestro, Yusuf Özdemir, Ruan, İbrahim Kaya, Hagi ve Mounie ilk 11'iyle çıktı.
- Gençlerbirliği ise maça; Erhan, Pereira, Zuzek, Goutas, Thalisson, Abdurrahim Dursun, Göktan Gürpüz, Oğulcan Ülgün, Dele-Bashiru, Onyekuru ve Niang 11'iyle başladı.
Heyecan dolu mücadelede başka gol olmayınca takımlar sahadan 2-2 berabere ayrıldı.