Alanya’nın Kestel Mahallesi’nin sevilen, yardımsever, başarılı ve çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden muhtar Muhterem Şimşek, Alanya’da son günlerde ölümle sonuçlanan uyuşturucu batağına saplanmış ailelere destek olmak adına uyuşturucuya karşı halk hareketi başlattı. 

‘’YETER ARTIK ANNELER AĞLAMASIN’’

Kestel Muhtarı Şimşek, yaptığı açıklamada ‘’Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Ebeveynlere sesleniyorum. Uyuşturucudan çocuğunu toprağa veren bir aileyi tanıyan bir muhtarım. Yeter artık anneler ağlamasın. Bundan sonra uyuşturucu illetinden genç kardeşlerimiz çok ağır bedeller ödemesin. Ciğerleri yanan annelerin sayıları çoğalmasın. Başka ciğerler yanmasın’’ dedi.

MUHTAR ŞİMŞEK HALKTAN DESTEK İSTEDİ

Öte yandan başarılı ve çalışkan Muhtar sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda bütün Alanya halkı ile yetkileri başlatacağı ‘Uyuşturucuya karşı halk hareketi’ ne davet etti.

Şimşek’in açıklaması şu şekilde;

‘’Tüm halkımız davetlidir. Bende destek veriyorum diyen tüm siyasi İlçe Başkanlarımız,  tüm siyasilerimiz ve Alanya Belediye Başkanımız, oda Başkanlarımız, Dernek Başkanlarımız tüm mahalle muhtarlarımız ve uyuşturucudan bağrı yanık, babalar ve anneler uyuşturucuya bulaşmış gençlerimizi bende kurtarmak için destek vermek istiyorum,  diyorsanız 28.09.2023 Perşembe günü akşam saat 19.30’da Kestel Muhtarlığımızın önünde buluşalım’’

Alanya'da motosiklet kazası: 2 ağır yaralı Alanya'da motosiklet kazası: 2 ağır yaralı