2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi yarıyılının tamamlamasıyla Alanya’da öğrenciler karnelerini aldılar. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Kaymakam Ürkmezer Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin yanında oldu.

Okul ziyaretinde Kaymakam Ürkmezer’e, Kaymakam Refiki Tarık Yerlikaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Sarı eşlik etti. Ziyaretine ilk defa karne heyecanını yaşayacak olan 1. sınıf öğrencilerini ziyaret ederek başlayan Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin mutluluğunu paylaşarak onları tebrik etti. Daha sonra diğer sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle konuşarak "2023-2024 Eğitim döneminin ilk karnelerini alıyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyor tatilinizi güzel geçirmenizi diliyorum. Ayrıca öğrencilerimize emek veren tüm öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum’’ dedi.

İlk ve Acil Yardım öğrencileri kıyasıya mücadele etti İlk ve Acil Yardım öğrencileri kıyasıya mücadele etti

Konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Tarık Yerlikaya, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Sarı tarafından öğrencilere karneleri ile Alanya Belediyesi tarafından hikaye kitapları dağıtıldı. Karne töreni sonunda Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar öğrenciler tarafından düzenlenen şiir dinletisi, ritim gösterisi ve zeybek gösterisini izlediler.