Alanya’da kaldırım işgali dikkat çekiyor Alanya’da kaldırım işgali dikkat çekiyor

8 derslikli olarak planlanan Demirtaş Mahallesi’nde yapımı devam eden Demirtaş Anaokulu inşaatını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, okul inşaatı ile ilgili yüklenici firma ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’dan bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Okul inşaatlarının hızla yükseldiğini söyleyen Kaymakam Ürkmezer, “Alanya’nın her köşesinde devletimiz ve hayırseverlerimizin yaptığı okul inşaatları hızla yükseliyor. Bugün Demirtaş mahallemizde devlet yatırımı olarak yapımı devam eden Demirtaş Anaokulu inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Okulumuz 2024 Eylül ayına kadar tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine açılacak. Eğitim anlamında Alanya’nın ihtiyaç duyduğu tüm bölgelerde eksikler giderilerek planlanan okul inşaatlarımız tamamlanarak açılmaya devam ediyor. Okulumuzun Demirtaş Mahallesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul eşlik etti.