31 Temmuz günü Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi'ndeki evinde banyoda ölü bulunan Nazlıer'in boğazı ve yüzünde çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlenmişti. Polis, yaptığı incelemelerde apartman bahçesinde toprağa gömülü bir bıçak bulurken, çevredeki güvenlik kamerası kayıtları katil zanlısını ele verdi.

Gözaltına alınan A.Ö.E.H., "Nida Nazlıer ile ilişki konusunda anlaştık. Sonra adrese gittim. Nazlıer'in trans birey olduğunu bilmiyordum. Sonrasında aramızda tartışma çıktı. Ben onu ittirdiğim esnada, yatak odasındaki aynaya çarptı ve kırıldı. Ben de aynanın cam parçalarını alıp, ona vurmaya başladım. Kanlar içerisinde kalınca da sonra kaçtım" ifadelerini kullandı.

Cinayet şüphelisi A.Ö.E.H.'nin, olay yerinden kaçarken tanınmamak için başını bir örtüyle gizlemeye çalıştığı güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ö.E.H. ile birlikte 2 şüpheli daha adliyeye sevk edildi.

SON DAKİKA! Alanya'da gelen kriz sonucu can verdi SON DAKİKA! Alanya'da gelen kriz sonucu can verdi