Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç Başkan kim olacak? Ak Parti Alanya’da yeni süreç

Şahin, İyi Parti İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen programın ardından Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Antalya İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve Nazmi Yüksel ile birlikte Oba Olive Garden’ da düzenlenen programa katılarak Mehmet Şahin platformu kadın gönüllüleri ile bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu gözlenen programda İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’e yoğun bir destek vardı.

Mehmet Şahin Platformu kadın gönüllüleri tarafından alkışlarla karşılanan Şahin konuşmasında ‘’Kadınlarımızın bulunduğu her platform bireysel ve toplumsal düzeyde önemli değişikliklere öncülük eder ifadesini kullanarak kadınlar ile güç birliğinin önemine dikkat çekti. Şahin Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda hayata geçirdiği projelerinin yanında, Alanya’ nın mevcut sorunlarının çözümü için de hayata geçirmeyi planladığı projeler ile ilgili de Mehmet Şahin platformu kadın gönüllülerine bilgi paylaşımında bulundu.

ŞAHİN’İN EKİBİ BÜYÜYOR

Uzun bir süredir oldukça kalabalık ve etkin bir çalışma gurubuyla sahada yoğun bir şekilde çalışan Şahin ekibinin gönüllüler ile her geçen gün çığ gibi büyüdüğü gözlemleniyor.