Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum" Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkaracaklarını söyledi. Genel Başkan Akşener, “Bu saatten sonra, kimsenin sevabına da, günahına da ortak değiliz. Kendi ağırlığımızla, milletin terazisine çıkıyoruz. Eğer ki siyaseti popülizm ile değil şahsi çıkarlarla değil, milletin sesiyle yapılmasını sağlayabilseydik bugün çok farklı olabilirdi. İYİ Parti olarak biz sadece yaptıklarımızdan değil, yapamadıklarımızdan da mesuliyet hissederiz. Bizim anlayışımıza göre mesuliyeti reddederek siyaset yapamayız. Ne yazık ki bugünlere gelmemize engel olamadık’’ dedi.

TÜM ENGELLERİ, İFTİRALARI, BASKILARI TEK BAŞIMIZA YENDİK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında ‘’Ancak yarın için mücadele etmekten geri durmayacağız. Kayıkçı kavgalarını değil, milletin gerçek gündemini konuşacağız. Yedi yıl evveli hatırlayın. Nasıl bir sessizlik vardı. Nasıl ki 25 Ekim 2017’de çıktığımız bu kutlu yolda tüm engelleri, iftiraları, baskıları tek başımıza göğüslediysek bugünden sonra da tek başımıza olacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarımızla hür ve müstakil siyasetimizle tek başımıza aziz milletimizin karşısına çıkacağız’’ ifadelerini kullandı.