Kuruluşundan bu yana birçok eğitim seminerine imza atan Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED), 161. Eğitim seminerini Kaila Hotels’in ev sahipliğinde ve ALG Grup firmasının destek ve katkılarıyla gerçekleştirdi. Dernek başkanı Sevgi Topuzel’in açılış konuşmasıyla başlayan seminer, ALG Grup koltuk ve halı yıkama, temizlik ve bakımı konularının anlatıldığı kısa videolarla devam etti.

Oteller inşaata yenildi: Alanya'da turizm sektöründe eleman krizi Oteller inşaata yenildi: Alanya'da turizm sektöründe eleman krizi

Çok sayıda katılımcının olduğu eğitim seminerine, Hoted yönetimi ve üyelerinin yanı sıra ALG Grup firma yetkilileri, sektör temsilcileri, kat hizmetleri müdürleri, kat şefleri, meydan şefleri ve çok sayıda Hoted üyesi katıldı. Yaklaşık 2 saat süren seminer sonunda Hoted’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine katkı sağlayan ALG Grup firma yetkilisi Levent Geldi’ye, Kaila Hotels genel müdürü Tanıl Kolaçan’a ve ev sahibi Hk müdürü Sibel Vahapoğlu’na çiçek takdim edilip, teşekkür edildi.